Case | Her Går Det Godt

Her Går Det Godt

Udfordringen

Her Går Det Godt (HGDG) søgte strategisk vejledning i deres bestræbelser på at udvide deres digitale univers, samt hjælp til eksekveringen af dele heraf.

Løsningen

Vi startede med at tage udgangspunkt i kerneproduktet, podcasten, og begyndte at dokumentere optagelserne. Med hero-indholdet på plads, kunne vi begynde genlanceringen af deres YouTube-kanal (Her Går Det Godt TV). Højdepunkterne kunne vi siden hen skære ud i mindre bidder og aktivere på Peter og Esbens sociale kanaler.

Udtalelse

I forbindelse med udviklingen af brandet ‘Her Går Det Godt’ hyrede vi Sunde Media, som brandekspert og sparringspartner i den indledende process med at finde formen på brandets videre rejse.
Vi har været utrolig glade og trygge ved de kompetente kræfter Sunde Media besidder, samt den store viden om, hvad der rør på sig i de mange digitale landskaber.
Der er omhyggelig, men effektiv, eksekvering fra idé til form og udgivelse - noget der gør at vi vender tilbage gang på gang, når vi skal have den mest professionelle støtte til at udvikle nye tiltag.
De får den varmeste anbefaling herfra.

  • - Anna Frank, CEO, Monte Carlo Enterprises